moment...

Altijd lekkere koffie bij Opmerkelijk Marketing Support in Soest


Opmerkelijk marketing voor logo, huisstijl, webdesign en meer... veel meer

Het no-nonsense marketing bureau uit Amersfoort, Soest en Hilversum


Opmerkelijk marketing wil niet alleen succesvol voor u zijn, maar zeker ook waardevol. Met passie, kennis en overtuiging werken wij aan uw communicatievraagstukken. Van logo ontwerp tot websites en campagnes, van huisstijl tot beurspresentatie en van advertentieconcept tot media-plaatsing. We werken voor middelgrote en grote nationale en internationale opdrachtgevers, maar ook de ZZP'er en het MKB weet Opmerkelijk Marketing Support op waarde te schatten. Wat is het u waard om opgemerkt te worden!

Opmerkelijk Marketing Support:
Logo's - Huisstijlen - Websites - Brochures - Advertenties - Fotografie - Drukwerk - Jaarverslagen - Magazines/Boeken - Campagnes
Concepten - Presentaties - Sociaal netwerken - Consumentenacties- Online marketing
 
Wie zijn wij

Opmerkelijk marketing is een jong en enthousiast marketing bureau. No-nonsense is bij ons geen loze term maar de dagelijkse gang van zaken. Geen dure titels als "senior accountmanager" of "Online marketing professional". Handen uit de mouwen en werken aan effectieve marketing oplossingen. De boodschap terugbrengen tot de kern. Klanten binden en boeien. Creatief en effectief.

 
KoffieklantenBij Opmerkelijk Marketing ben je altijd welkom voor een kop koffie. Sterker nog: iedere klant heeft een eigen mok, met naam en hoe de koffie (of thee) gedronken wordt!

 
Opmerkelijk
portfolio

Bekijk
de door Opmerkelijk Marketing Support ontwikkelde ontwerpen en communicatie- en marketingconcepten.

     

Laatste tweets 
Contact opnemen?

Heeft u een specifieke vraag of een offerte? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.